27 joulukuuta 2016

Synttäri- ja jouluswappeja

Osallistuin tänä vuonna syntymäpäiväswappiin. Ideana oli, että jokainen lähettää paketin kunkin kuukauden synttärisankarille ja saa sitten itsekin 11 synttäripakettia. No ihan tähän ei päästy, kun syntymäpäiväni oli 24.12. ja siihen mennessä paketteja oli tullut 9, mutta silti ihan mahtavaa, kun jouluna synttäreitä viettävänä minulla ei koskaan lapsenakaan ole ollut ihan oikeita synttäreitä.

Erityistoiveena oli saada tavaraa Teddy's Traditional Toys -lelukauppaani ja paljon ihania täydennyksiä sinne tulikin. Toki myös paljon kaikkea muuta tavaraa ja materiaaleja, jotka kyllä löytävät omat paikkansa. Lelukauppa on nyt motissa joulukuusen takana, joten kaupasta laitan sitten täydennyksineen kuvia joskus uuden vuoden jälkeen.

Anitalta paljon ihania leluja.

Eijalta mm. leluja ja ihanat matkalaukut.

Irmalta kaikkea somaa.

Jennyltä paljon materiaaleja ja muuta pientä.

Kirsiltä vaikka mitä ihanaa. Näitä petsejä minulta löytyy iso kasa, mutta miten olikin Kirsi löytänyt värin, jota minulla ei ole.

Maaritilta mm. lisää leluja.

Leluja ja pelejä löytyi Niinankin paketista.

Susalta kukkia, valaisin somat enkelit ja tarvikkeita.

Tanjalta tarvikkeita, matto, pullapitko ja muuta pientä.

Lisäksi kyselin Facebookn nukkispalstalla halukkaita joululahjaswappaajia ja vaihdoin sitten joululahjat kolmen mineilijän kanssa.

Ailalta monenmoisia minejä ja tuollainen kudonta? työkalu, johon en vielä ennättänyt lähemmin tutustua.

Susalta mm. soma vuode kaikkine lakanoineen, kynttilälyhty, kirjailtu tyyny ja enkelikynttilöitä.

(Kris)tiinan paketti oli aivan loputon aarrearkku, josta löytyi aina vain lisää pieniä paketteja. Paketeissa oli paljon materiaaleja, kuten somia minimosaiikkeja, nahkaa ja metalliosia.

Lisäksi Tiina oli paketoinut mukaan ihania käsitöitä ja minikeramiikkaa. Nämä olikin mahtavia, kun itse osaan kyllä käyttää monia eri tekniikoita, mutta neuloa/virkata en osaa eikä minulla ole mahdollisuutta keramiikan polttamiseen, joten sekin on vielä kokeilematta.


1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Kiitos hienosta joululahjavaihdosta!