13 kesäkuuta 2011

Markkinat takana

Viikonloppuna oli sitten Miniatyyrimarkkinat Lahdessa. Muutoin tuonne ei olisi kannattanut täältä Vaasasta asti myyjäksi lähteäkään mutta kun sattumoisin olin edellisviikolla lomaillut Helsingissä, niin pääsin sitten Lahdessakin käymään kätevästi samalla reissulla.

Kävijöiltä tuli positiivita palautetta, että tuotteeni olivat ihania ja hyvin tehtyjä. Tämä oli todella mukavaa kuultavaa. Moni kuitenkin myös sanoi hintoja korkeaksi. Jos kuitenkin käsityötä tekee ammattimaisesti tai edes puoliammattimaisesti kuten minä, niin tuotteita ei voi hinnoitella käytetyt materiaalit + vähän päälle vaan myös tehty työ ja käytetty työaika vaikuttavat valmiin tuotteen hintaan.2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oi herkku mikä kakku :)

Minä ainakin löysin materiaalin poikineen teidän pöydästä ja oikein edullisesti.. jokaisilla markkinoilla on niitä, jotka arvostelevat hintoja! Useimmiten nämä samat ihmiset eivät välttämättä tiedä kuinka hirveän iso työ voi pienessä esineessä olla..

Anonyymi kirjoitti...

Koristelautaset ovat kyllä hienoja, kuten noi sandaalitkin. Minijutuissa on ikävä kyllä monesti paljon enemmän työtä kuin vastaavissa normaali koossa olevissa tuotteissa. Nimim. kokemusta on :D