09 syyskuuta 2010

Nettikauppa tulossa

Blogissa on taas ollut hiljaiseloa, mutta nyt tähän on hyvä syy. Olen valmistellut uutta nettikauppaa, joka avaa ovensa viimeistään tammikuussa!

Suomeen palattuani pyörittelin pitkään ajatusta Miskamini -kaupan uudelleen avaamisesta. Itse nettikauppaan liittyi kuitenkin paljon ongelmia. Myynti ei ollut niin suuri, että olisi ollut rahallisesti järkevää panostaa kalliisiin nettikauppasovelluksiin ja niinpä nettikauppa pyöri ilmaisohjelmiston päällä. Näissä ilmaisissa ei sitten tietenkään ole kovin monipuoliset ominaisuudet ja suurimmaksi ongelmaksi muodostui, ettei kaupalla ollut reaaliaikaista varastonseurantaa. Eli jos olisin tehnyt myyntiin vain yhden kappaleen jotain esinettä ja sen olisi joku tilannut, niin olisin joutunut manuaalisesti heti poistamaan tuotteen tiedot netistä, ettei kukaan muu sitä pysty tilaamaan. Sellaiseen nettisivujen jatkuvaan päivitykseen minulla ei ollut aikaa.

Nyt siis kuitenkin on suunnitteilla uusi nettikauppa, jonka toiminta tulee olemaan entistä laajempi. Nukkisminien ohella myynnissä tulee olemaan mm. koruja ja korutarvikkeita. Mahdollisesti vähän myöhemmin tarvikkeita myös erityisesti nukkekotiaskarteluun. Vaikka tokihan helmistäkin syntyy nukketaloon vaikka mitä kivaa.

Muutaman seuraavan viikon projekti on saada minut itseni muutettua isompaan uuteen kotiin, jossa odottaa tilava työhuone ja runsaasti tilaa myös nettikaupan varastolle. Muuton jälkeen alkaa tositohinat, jotta kauppa saadaan pyörimään.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Kuulostaapa nettikauppa hyvältä! Juuri minun harrastuksiini kuin nenä päähän